Sigma IT Consulting MID

Testledare till Sigma IT Consulting

Sverige - Stockholm

3Vi expanderar och söker testare samt testledare med placering i Stockholm. Hos oss ges du möjlighet att arbeta  med varierande uppdrag ute hos kund. I din roll som konsult kommer du att vara med och planera testarbetet, prioritera och resurssäkra testuppdrag samt följa upp och förbättra testprocessen hos våra kund. Du vet hur testarbetet behöver bedrivas inom olika delområden av test t.ex. integrationstester, prestanda tester, test av mobila applikationer, användbarhetstester m.m. Du har förståelse, kunskap och framförallt nyfikenhet kring olika testverktyg & testmetoder och hur de kan användas effektivt i testarbetet.

För dig som vill ligga i framkant erbjuds möjlighet till utbildning och certifieringar. Vidare satsar vi mycket på att bibehålla en stark sammanhållning genom olika sociala sammankomster och resor, i år var vi i Sydafrika, undrar var nästa resa går?

Din profil
Du har Civilingenjörsexamen, systemvetarexamen eller motsvarande relevant akademisk examen. Du är van vid att leda och ansvara för både större och mindre testprojekt. Vidare söker vi dig som:

  • Är van vid Agila metoder.
  • Har förståelse för när man bör automatisera testningen. Du får gärna ha hands-on-kompetens inom området testautomation.
  • Har någon form av ISTQB certifiering.

Du vet samtidigt att testkompetens innebär mycket mer än vad som ryms i ovanstående certifieringar. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd med en förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär varför flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet.

Vi erbjuder

Vi har en tydlig målsättning – vi ska bli det bästa IT-konsultbolaget. För att nå dit är vi mitt i en spännande tillväxtresa med tydliga ambitioner och mål. Vi ska skapa 1000 nya jobbtillfällen för IT-talanger. Är du en av dem?

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. Om du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter. Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över. 

Om Sigma IT Consulting

Sigma IT Consulting består av 900 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med 2900 medarbetare i elva länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

Kontakt
Du är varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Ellinor Bergroth för mer information, ellinor.bergroth@sigma.se alt 0702-14 03 34. Vi söker ett antal personer. Intervjuer och rekryteringar kommer att ske löpande så ansök redan idag.

 

Sökord: Agila metoder. Automatiserad testning, certifiering, ISQB, ISTQB Agile, SCRUM Master, Test automatisering, testautomation, test automation, ISTQB Foundation, ISTQB Advanced Test Manager eller ISTQB Agile Tester, SCRUM-master, integrationstester, prestandatester, test av mobila applikationer, användbarhetstester, skriptad testning, utforskande testning, automatiserad testning, Agile methods. Automated testing, integration testing, performance testing, testing of mobile applications, usability testing, scripted testing, exploratory testing, automated testing, testledare, test lead, test manager.

Connect

Follow us in social media