Sigma IT Consulting MID

Testledare inom retail till Sigma IT Consulting

Sverige - Stockholm

Är du testledare och vill arbeta inom retail? Då är detta en tjänst för dig! 


Vi växer med våra kunder och söker nu Testledare till en av våra viktigaste kunder inom retail, med placering i Stockholm. I din roll som konsult kommer du att vara med och planera testarbetet, prioritera och resurssäkra testuppdrag samt följa upp och förbättra testprocessen ute hos vår kund. Du har förståelse, kunskap och framförallt nyfikenhet kring olika testverktyg & testmetoder och hur de kan användas effektivt i testarbetet.

För dig som vill ligga i framkant erbjuds möjlighet till utbildning och certifieringar. Vidare satsar vi mycket på att bibehålla en stark sammanhållning genom olika sociala sammankomster och resor, i år var vi i Sydafrika, undrar var nästa resa går?

I arbetsuppgifterna ingår att:

 • Testledning och kvalitetssäkring av IT tjänster (Service Validation) för retail lösningar
 • Skapa testplaner, teststrategier och testrapporter, samt andra testleverabler
 • Samarbeta med testare, projektledare, kravanalytiker, arkitekter samt interna och externa leverantörer
 • Driva testmöten, analysera defekter och kommunicera teststatus
 • Granska kravdokumentation, granska och värdera testresultat
 • Kommunicera med interna behovsägare och externa leverantörer, granska externa leverantörers leverabler
 • Rapportera till projektledare och behovsägare
 • Stödja testare i deras arbete

Din profil
Vi söker dig som:

 • Är driven och tar egna initiativ
 • Har en helikoptersyn, men förmågan att gå ner i detaljer
 • Kan kommunicera problem och lösningar på en teknisk nivå och hålla ihop leveransen
 • Kan bygga goda relationer
 • Är proaktiv och har förmåga att förutse problem och att hantera dessa
 • Kan göra korrekta riskbedömningar
 • Har erfarenhet av acceptans- och integrationstestning
 • Har erfarenhet av retail och POS-system

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd med en förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Uppdrag hos kund har ofta internationell karaktär varför flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet.

Vi erbjuder
Med grund i våra värdeord ”passion & execution” tar du dig an utmaningen att driva utvecklingen både hos våra kunder och på Sigma för att skapa en bättre morgondag. I gengäld erbjuder vi dig ett utvecklande och stimulerande jobb där du får möjligheten att fördjupa och praktisera dina kunskaper och färdigheter i spännande uppdrag. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Om Sigma IT Consulting
Sigma IT Consulting ingår i Sigma koncernen som har över 2800 medarbetare i 11 länder. Sigma är ett familjeföretag och är idag Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag som ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson. Sigma IT Consulting finns på ca 27 orter i Sverige och i ytterligare sex länder. Tillsammans är vi omkring 900 medarbetare. Genom våra olika specialistkompetenser inom IT och management effektiviserar och förnyar vi våra kunders affärsverksamhet. Sigma har bland annat ett stort engagemang i välgörenhetsorganisationen Star For Life, vilket vi är mycket stolta över.

Kontakt
Du är varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Ellinor Erixon för mer information, ellinor.erixon@sigma.se alt 0702-14 03 34. Vi söker ett antal personer. Intervjuer och rekryteringar kommer att ske löpande så ansök redan idag.

 

Sökord: Agila metoder. Automatiserad testning, certifiering, ISQB, ISTQB Agile, SCRUM Master, Test automatisering, testautomation, test automation, ISTQB Foundation, ISTQB Advanced Test Manager eller ISTQB Agile Tester, SCRUM-master, integrationstester, prestandatester, test av mobila applikationer, användbarhetstester, skriptad testning, utforskande testning, automatiserad testning, Agile methods. Automated testing, integration testing, performance testing, testing of mobile applications, usability testing, scripted testing, exploratory testing, automated testing, testledare, test lead, test manager, retail, POS.

 

 

 

 

Connect

Follow us in social media