Systemutvecklare till Nordax Bank

Sverige - Stockholm

Nordax Bank söker flertalet systemutvecklare
Nordax är en ledande nordisk nischbank som erbjuder konkurrenskraftig in- och utlåning till cirka 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland.
De drygt 200 anställda bedriver genom en unik affärsmodell hela verksamheten från kontoret i Stockholms innerstad.
Sedan starten 2004 har Nordax haft en stark tillväxt och arbetsklimatet kännetecknas av samarbete, arbetsglädje och engagemang.
Genom bred kompetens och stort personligt ansvar hos medarbetarna har en företagskultur vuxit fram som bygger på delaktighet och beslutskraft.
Nordax IT är ca 40 personer och har ett totalansvar för allt från servrar och klienter till integration med banksystem och webklienter för kunder och tredje part. Alla på IT sitter bredvid varandra i lokaler centralt i Stockholm så ska du kontakta någon är det nästa skrivbord, inte på andra sidan jorden.
Det är en platt organisation där alla bidrar till resultatet. Det är tillräckligt stort för att kunna göra avancerad utveckling och samtidigt tillräckligt litet för att alla ska känna varandra.
Företaget har ett flexibelt förhållningssätt kring medarbetares individuella behov och värnar starkt om jämställdhet, respekt och arbetsmiljö.

Om rollen:
Nordax Bank är just nu mitt i en digitaliseringsresa. De vill förbättra sin kundupplevelse och automatisera handläggarnas arbete vilket gör att de just nu söker dig som med stor passion för koden vill ta nästa steg och utvecklas i din roll som systemutvecklare.
Nordax bank erbjuder inte bara ett unikt läge i form av digitaliserings- och utvecklingsresa utan även ny teknik i framkant tillsammans med erfarna kollegor som utvecklar nästintill alla system själva från grunden. Allt detta för rätt personer!
Som systemutvecklare hos Nordax Bank kommer du att arbeta i en prestigelös utvecklingsgrupp om 18 erfarna systemutvecklare som tillsammans arbetar för att ta banken till nästa nivå under 2017 och framåt. Det planeras många nya initiativ framöver och man kommer att få arbeta med ny teknik i framkant som exempelvis ramverket Aurelia.
Nordax Bank arbetar uteslutande i en Microsoftmiljö och välkomnar varmt tips och idéer på nya verktyg och metoder.
Nordax bank söker just nu både front och backendutvecklare, med olika erfarenhetsnivåer så tvivla inte på att söka tjänsten om du tror att du är rätt person för detta fantastiska bolag.

Nordax Erbjuder
Ett utmanande arbete och delaktighet i deras digitaliseringsresa. Du kommer att arbeta i en mycket dynamisk miljö med en ambitiös IT-agenda i en internationell miljö. Dehar högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda.
Tempot är stundtals högt och de ställer höga krav på sina medarbetare samtidigt som de är lyhörda för sina medarbetares behov och värnar starkt om sin arbetsmiljö.
På Nordax har du möjlighet att göra skillnad och få gehör för dina genomtänkta idéer. Genom bred kompetens och stort personligt ansvar hos våra medarbetare har en företagskultur vuxit fram som bygger på delaktighet och beslutskraft.
Utöver det dagliga arbetet har de även hackatons en gång i kvartalet, något som är mycket uppskattat av medarbetare.

Låter detta intressant?
I den här rekryteringen samarbetar Nordax Bank med Sigma Resources. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och inkomna ansökningar behandlas löpande. Om du känner att ovanstående stämmer in på dig är du varmt välkommen att skicka in din ansökan tillsammans med CV och personligt brev.
Är du nyfiken på tjänsten och vill ha ytterligare information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Söderlund på maria.soderlund@sigma.se alternativt på 070 210 27 05.

Connect

Follow us in social media