Sigma IT Consulting SYD

Systemutvecklare inom eHälsa till Sigma IT Consulting

Sverige - Östersund

Vi på Sigma satsar stort inom Internet of Things och eHälsa. Här ingår några utav Sveriges vassaste och mest tongivande experter inom systemutveckling. Vi söker dig som vill vara med och göra oss till det bästa IT-konsult bolaget. Här kommer du att få arbeta med sköna, kompetenta, stöttande kollegor och få möjlighet att arbeta med en variation av stora och små kunder både i Sverige och utomlands.

 

Vi är det stora bolaget med det lilla bolagets sammanhållning!

 

Din Profil

Vi letar efter dig som har följande kvalifikationer:

  • Du har minst 3 års erfarenhet av C#.
  • Du har levererat lösningar på Microsoft Azure.
  • Du gillar utmaningen i att tänka stor skala och du drivs framåt i att lära dig nya teknologier.
  • Du har ett stort intresse för morgondagens sjukvårdslösningar.
  • Du kan hantera kunddialoger likväl som tekniska och arkitekturrelaterade diskussioner.
  • Du har relevant högskoleexamen eller motsvarande kunskaper.

 

Det är meriterande om du dessutom har kunskap inom:

Systemarkitektur, Hadoop, AngularJS, HTML5, Linux. 

 

Sigma som arbetsgivare: Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vårt kontor ligger mitt inne i centrala Östersund.

Förutom stimulerande arbetsuppgifter och kontinuerlig utveckling, bland annat i form av individuella utbildningspaket och certifieringar. Vi erbjuder även flextid och möjliggör arbete hemifrån när det kan göra vardagen enklare. Andra förmåner är t.ex. föräldraersättning med utfyllnad av lönen, generöst friskvårdsbidrag, företagshälsovård och regelbundna hälsokontroller. Dessutom belönar vi med gemensamma resor när vi uppnått våra satta mål!

Parallellt med kunduppdragen har du möjlighet att bedriva en aktiv fritid i den jämtländska fjällvärlden, såväl vinter- och sommartid. 2019 arrangeras alpina-VM i Åre och skidskytte-VM i Östersund, båda arrangemangen i samarbete med lokala näringslivet och ortsbefolkningen.

 

Uppdragen:

Hos oss på Sigma i Östersund arbetar erfarna och kvalificerade medarbetare fokuserat på Internet of Things och eHälsa, här bedriver vi flera av Sveriges mest spännande kundprojekt inom eHälsa. Vi gör det ofta utifrån vår gemensamma plattform med Ericsson som heter Application Platform for IoT. Varje arbetsdag är vi med och förändrar våra kunders vardag och hjälper dem att skapa en mer konkurrenskraftig produkt, tjänst eller affärsmodell.

Hos oss arbetar du med spännande uppdrag för några av Nordens största varumärken. 

Vi levererar såväl helhetslösningar inom eHälsa till våra kunder där vi tar det fulla ansvaret från inledande diskussioner, design, utveckling och förvaltning, men även med traditionella konsultuppdrag där vi förstärker våra kunders projekt med vår specialistkompetens.

Just nu så letar vi efter fler talanger för att stärka upp vårt framgångsrika team, primärt med medarbetare som har erfarenhet av utveckling inom C# och Azure. Om du är en ambitiös systemutvecklare som söker yrkesmässiga utmaningar i innovativa projekt och en unik miljö – då är det dig vi söker. Antingen är du bland de främsta inom ditt kompetensområde, eller så har ambition att bli det. Vi uppmanar kvinnor att söka tjänsten.

Våra uppdrag har ofta internationell karaktär varför flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet och ett krav. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och ofta hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

 

Egenskaper:

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den sköna atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Din sociala förmåga och respekt till kollegorna gör att våra medarbetare är duktiga lagspelare med en stark vilja att dela med sig av sina kunskaper till andra.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Expect a better tomorrow!

 

Vi erbjuder

Vi har en tydlig målsättning – vi ska bli det bästa IT-konsultbolaget. För att nå dit är vi mitt i en spännande tillväxtresa med tydliga ambitioner och mål. Vi ska skapa 1000 nya jobbtillfällen för IT-talanger. Är du en av dem?

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. Om du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter. Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Om Sigma IT Consulting

Sigma IT Consulting består av 900 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med 2900 medarbetare i elva länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

 

 

Sökord: C#, Java, eHälsa, Azure

 

 

Connect

Follow us in social media