Senior projektledare till Sigma IT Consulting

Sverige - Malmö

Senior projektledare till Sigma IT Consulting

Är din största drivkraft som projektledare att tillsammans med ditt team leverera enligt de uppsatta målen? Brinner du för att förändra och förbättra och ge kunden det där lilla extra?

Strategienheten Malmö/Helsingborg behöver förstärkas med fler kunniga och vassa projektledare med intresse för att driva både IT och verksamhetsprojekt.

 

Vi söker dig som har ett personligt driv och ambition att utveckla dig själv, kunden och Sigma

Du brinner för kundernas verksamhet, förstår deras behov och vikten av att uppfylla och realisera deras mål.

För att lyckas i rollen ser vi att du har mod att våga utmana samt förmåga att se nya möjligheter, hitta kreativa lösningar på svåra utmaningar och maximera kundnyttan. Förutom att hantera de operativa kraven är det dessutom viktigt att du kan skapa ett stimulerande och kreativt arbetsklimat i projektteamet.

Du kommunicerar obehindrat i både tal och skrift på engelska och du har förmågan att dokumentera ditt arbete på ett tydligt och strukturerat sätt till kund

Du har erfarenhet av att driva både små och stora projekt och gärna med erfarenhet av distribuerade team. Du är väl bevandrad med någon av projektstyrningsmodellerna som PPS, Prince 2 eller liknande men även utvecklingsmetoder som agilt och vattenfall. Är du certifierad enligt PMP eller IPMA så är det ett plus annars får du möjlighet att göra det hos oss.

Vi erbjuder dig ett flexibelt, självständigt och omväxlande arbete där du har stor frihet att forma din egen vardag och utveckla din kompetens i en inspirerande miljö. Det är viktigt för oss på Sigma att du vill utvecklas och ha kul på jobbet

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. Om du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter. Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över. 

Välkommen till ett framgångsrikt konsultföretag där du är med och påverkar!

Tillsättning och urval sker löpande så vänligen skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök genom att skicka CV samt personligt brev via länken nedan. Vid frågor, kontakta rekryteringsansvarig Mattias Berglund via mattias.berglund@sigma.se eller ring 0703-011335

Om Sigma IT Consulting

Sigma IT Consulting består av 900 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med 2900 medarbetare i elva länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

 

Connect

Follow us in social media