Sigma IT Consulting MID

Projektledare inom retail till Sigma IT Consulting

Sverige - Stockholm

Har du ett brinnande intresse för projektledning och vill arbeta inom retail? Då är detta en tjänst för dig!

Vi växer med våra kunder och söker nu flera projektledare till en av våra viktigaste kunder inom retail, med placering i Stockholm. Som projektledare blir du en del av vårt affärsområde Strategy. Hos oss ges du möjlighet att arbeta med varierande uppdrag ute hos kund. Som konsult kommer du att hjälpa vår kund att skapa effektiva processer och driva förändringsprojekt i gränslandet mellan verksamhet och IT. Din förmåga att förstå vår kunds behov är central.

För dig som vill ligga i framkant erbjuds möjlighet till utbildning och certifieringar. Vidare satsar vi mycket på att bibehålla en stark sammanhållning genom olika sociala sammankomster och resor, i år var vi i Sydafrika, undrar var nästa resa går?

Din profil
Du är en doer med förmågan att förstå kundens verksamhet och komplexa miljö, samt bidrar med och skapar energi och motivation hos dina kollegor. I din roll kommer du att interagera med många parter samt ha ett nära samarbete med kundens verksamhet och deras leverantörer. Det kan förekomma vissa resor samt flexibla timmar eftersom projektet kan komma att utföras också i en annan tidszon.

Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet av projektledning och/eller release coordination
  • Erfarenhet av att arbeta med olika nationaliteter och kulturer
  • Erfarenhet av att facilitera workshops
  • Erfarenhet av att arbeta med externa leverantörer
  • God förmåga att kommunicera och prioritera
  • Erfarenhet av att arbeta med retail är en fördel
  • Förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift
  • Certifiering inom projektledning, IPMA, PMP, PINCE2 eller liknande, är meriterande.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd med en förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du har förmåga att skapa en positiv stämning och att entusiasmera medarbetare. Du är van vid att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift på både engelska och svenska.

Vi erbjuder
Med grund i våra värdeord ”passion & execution” tar du dig an utmaningen att driva utvecklingen både hos våra kunder och på Sigma för att skapa en bättre morgondag. I gengäld erbjuder vi dig ett utvecklande och stimulerande jobb där du får möjligheten att fördjupa och praktisera dina kunskaper och färdigheter i spännande uppdrag. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Om Sigma IT Consulting
Sigma IT Consulting ingår i Sigma koncernen som har över 2800 medarbetare i 11 länder. Sigma är ett familjeföretag och är idag Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag som ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson. Sigma IT Consulting finns på ca 27 orter i Sverige och i ytterligare sex länder. Tillsammans är vi omkring 900 medarbetare. Genom våra olika specialistkompetenser inom IT och management effektiviserar och förnyar vi våra kunders affärsverksamhet. Sigma har bland annat  ett stort engagemang i välgörenhetsorganisationen Star For Life, vilket vi är mycket stolta över.

Kontakt
Du är varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Ellinor Erixon för mer information, ellinor.erixon@sigma.se.alt 0702-14 03 34. Vi söker ett antal personer. Intervjuer och rekryteringar kommer att ske löpande så ansök redan idag.

 

Sökord: Projektledare, projektledning, Agil, PINCE2, PMP, PMI, projektmodeller, Project Manager, Project Management, Project leader, project models.

 

                             

 

Connect

Follow us in social media