Sigma IT Consulting VÄST

Professionell IT-tekniker med fokus på automatisering och script

Sverige - Göteborg

Vi söker nu en driven teknikentusiast för anställning som IT-tekniker till internationellt storbolag.

Detta är en tjänst för dig som har en teknisk utbildning och har jobbat/jobbar med klienthantering i AD och Virtualisering i VMvare i ett mindre bolag men vill ta dig an större och mer komplexa miljöer. Du har 1-3 års erfarenhet och kommer att ta en junior roll i teamet som idag består av 10 seniora tekniker. 

I denna tjänst är det betydelsefullt att du tycker om att scripta i Powershell, hantera storage och backups, server virtualisering av både Linux och Windows och applikationsvirtualisering av exempelvis Exchange och Sharepoint.

Vi söker nu dig som har erfarenhet från en second/thirdline support och vill ta nästa kliv till att arbeta mer med drift, automatisering och script. Vi ser gärna att du besitter teknisk professionalism och sociala färdighet då tjänsten innefattar teknisk dialog med olika leverantörer.

Erfarenhets- och kompetenskrav:

Akademisk eller Yrkesutbildning inom IT/data

1-3 års erfarenhet av klientsupport, Active Directory och Exchange.

Scriptkunskaper i Powershell

Professionell approach

Ansvarstagande och självgående

Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift

Meriterande:
Linux
Citrix
Exchange
SCOM, SCCM
Antivirus
MDM
Apple produkter varav drift av Mac-datorer

Din personliga profil:
I detta uppdrag krävs det framförallt att du är professionell, teknikintresserad, självmotiverad, ansvarsfull och är en genuin problemlösare. Du behöver tycka om att jobba i en dynamisk miljö med högt tempo där problemlösning och professionalism är ledord. Tycker du om att arbeta självständigt med duktiga och drivna kollegor där möjlighet att arbeta med nya tekniker är detta en tjänst för dig.

Om tjänsten:
Denna tjänst är en konsultrekrytering vilket innebär att du kommer vara konsult hos Sigma och efter ca 9 månader finns det möjlighet att övergå i anställning hos kund. Under din tid som konsult hos Sigma kommer du ges möjlighet att vara med på våra konsultmöten och kompetensträffar.

Din ansök:
Vi vill ha din ansökan snarast. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Registrera din ansökan via www.sigmaitc.se. Vid frågor kontakta Johanna Norman på johanna.norman@sigma.se eller på 070-2185546.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Connect

Follow us in social media