Sigma IT Consulting MID

Mjukvaruarkitekt till Sigma IT Consulting

Sverige - Stockholm

Vi söker dig som har erfarenhet som mjukvaruarkitekt och som är redo att anta nya utmaningar!

Vi expanderar och till vårt kontor i Stockholm söker vi mjukvaruarkitekter. Som utvecklare blir du en del av vår konsultgruppering Development. Vi arbetar med Sveriges största kunder som är världsledande i sitt segment. Kunderna finns inom de flesta branscher där du får vara delaktig i stora och utmanade projekt. Du ges möjlighet att bolla idéer och utbyta kompetens med en kompetensgrupp bestående av andra duktiga och erfarna utvecklare. För dig som vill ligga i framkant erbjuds möjlighet till utbildning och certifieringar. Vi anordnar även olika sociala sammankomster och resor för sig som är intresserad, i år var vi i Sydafrika, undrar var nästa resa går?

Din profil
Som mjukvaruarkitekt på Sigma, är du en starkt bidragande faktor till att göra våra kunder nöjda med vår leverans. Du kommer i team eller enskilt att hjälpa och påverka välkända företag att förbättra eller förnya sina system. Vi söker dig som:

  • Är drivande i framtagningen av lösningar genom att ha dialog med beställare och projektledare.
  • Drivs av ett tekniskt intresse och att du är proaktiv i din kompetensutveckling.
  • Har flertal års dokumenterad erfarenhet inom systemutveckling.
  • Vill fortsätta att utvecklas som arkitekt och är, eller har kunskaper för att i närtid bli certifierad inom arkitektur.
  • Har eftergymnasial utbildning inom data/systemvetenskap eller motsvarande kunskapsnivå.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd med en förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär varför kunskap i svenska samt flytande kunskap engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet.

 

Vi erbjuder

Vi har en tydlig målsättning – vi ska bli det bästa IT-konsultbolaget. För att nå dit är vi mitt i en spännande tillväxtresa med tydliga ambitioner och mål. Vi ska skapa 1000 nya jobbtillfällen för IT-talanger. Är du en av dem?

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. Om du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter. Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över. 

Om Sigma IT Consulting

Sigma IT Consulting består av 900 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med 2900 medarbetare i elva länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

Kontakt
Du är varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Ellinor Bergroth för mer information, ellinor.bergroth@sigma.se alt 0702-14 03 34. Vi söker ett antal personer. Intervjuer och rekryteringar kommer att ske löpande så ansök redan idag.

 

Sökord: .Net utvecklare, .NET developer, C#, ASP.NET, SQL Server, Visual Studio, MVC, SASS, IIS. Gränssnittsprogrammering, interface programming, user interface programming, JavaScript, jQuery, AJax, CSS, Angular. Fullstack, Backend, Frontend.

Connect

Follow us in social media