Sigma IT Consulting SYD

Lösningsarkitekt till Sigma IT Consulting

Sverige - Malmö

Vi på Sigma satsar stort inom Internet of Things och Digital Innovation. Hos oss arbetar några utav Sveriges vassaste och mest tongivande experter inom systemutveckling. Vi söker dig som vill vara med och göra oss till det bästa IT-konsultbolaget. Här kommer du att få arbeta med sköna, kompetenta, stöttande kollegor och få möjlighet att arbeta med en variation av stora och små kunder både i Sverige och utomlands.

 

Vi är det stora bolaget med det lilla bolagets sammanhållning!

 

Din Profil

Vi behöver nu bli fler och söker fler Lösningsarkitekter som kännetecknas av stort driv och passion för sitt yrke.

Som Lösningsarkitekt på Sigma, är du en starkt bidragande faktor till att göra våra kunder nöjda med vår leverans. Du kommer i team eller enskilt att hjälpa och påverka välkända företag att förbättra eller ta fram nya system. Vi söker dig som:

  • Är drivande i framtagningen av lösningar genom att ha dialog med beställare och projektledare.
  • Drivs av ett tekniskt intresse och att du är proaktiv i din kompetensutveckling.
  • Har flertal års dokumenterad erfarenhet inom systemutveckling.
  • Vill fortsätta att utvecklas som arkitekt och är, eller har kunskaper för att i närtid bli certifierad inom arkitektur.
  • Du har levererat lösningar på Microsoft Azure.
  • Du gillar utmaningen i att tänka stor skala och du drivs framåt i att lära dig ny teknologi.
  • Du har relevant högskoleexamen eller motsvarande kunskaper.
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet.

Sigma som arbetsgivare: Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vårt kontor ligger fint vid vattnet i Malmö med många grannar och restauranger i området.

Förutom stimulerande arbetsuppgifter och kontinuerlig utveckling, bland annat i form av individuella utbildningspaket och certifieringar. Vi erbjuder även flextid och möjliggör arbete hemifrån när det kan göra vardagen enklare. Andra förmåner är t.ex. föräldraersättning med utfyllnad av lönen, generöst friskvårdsbidrag, företagshälsovård och regelbundna hälsokontroller. Dessutom belönar vi med gemensamma resor när vi uppnått våra satta mål!

Uppdragen:

Hos oss på Sigma i Malmö arbetar ett större team fokuserat på Internet of Things och Digital Innovation. Här arbetar du med spännande uppdrag för några av nordens och världens största varumärken. 

De arbetsuppgifter som du kommer att arbeta med spänner över integration med hårdvara, molntjänster och analysverktyg, men även hantering av stora mängder data både i realtid och efterhandsbearbetning.

Våra uppdrag har ofta internationell karaktär varför flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet och ett krav. Konsultuppdragen finns till mestadels på vårt kontor i Malmö men det kan förekomma spännande tjänsteresor ut till våra kunder.

Egenskaper:

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den sköna atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Din sociala förmåga och respekt till kollegorna gör att våra medarbetare är duktiga lagspelare med en stark vilja att dela med sig av sina kunskaper till andra.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Expect a better tomorrow!

Vi erbjuder

Vi har en tydlig målsättning – vi ska bli det bästa IT-konsultbolaget. För att nå dit är vi mitt i en spännande tillväxtresa med tydliga ambitioner och mål. Vi ska skapa 1000 nya jobbtillfällen för IT-talanger. Är du en av dem?

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. Om du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter. Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Om Sigma IT Consulting

Sigma IT Consulting består av 900 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med 2900 medarbetare i elva länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

 

Sökord: Arkitektur, C#, Backend, Cloud, Microsoft Azure

 

Connect

Follow us in social media