Sigma IT Consulting SYD

Konsultchef för Quality and Test

Sverige - Malmö

Konsultchef för Quality and Test

Vi på Sigma IT Consulting växer och behöver en konsultchef till ett av våra nya områden Quality and Test i Malmö/Helsingborg. Inom vårt affärsområde Strategy South, expanderar vi och behöver en person som brinner för att starta och utveckla vår konsultverksamhet inom Quality and Test. Vi har många intressanta och utmanande uppdrag på väg in inom främst Test och Kravhantering. Nu undrar vi om du vill vara med och utveckla vårt erbjudande inom test? Chefsrollen och säljrollen är första tiden en mindre del av tjänsten och övrig tid läggs på egen konsulttid hos kund.

Du har erfarenhet inom följande områden:

  • Du har bakgrund som testare och utvecklare/säljare/arkitekt (minst 7 år) och vill gå vidare till en mer ledande roll som teamledare/gruppchef på ett av Sveriges främsta konsultbolag.
  • Du har ett brett kontaktnät av potentiella kunder, leverantörer och konsulter.
  • Du har förståelse för och kan vid behov utföra arbetsuppgifter inom utveckling av teknisk test.
  • Du får gärna ha själv jobbat som konsult/säljare under flera år och därmed en förståelse för konsultens vardagliga utmaningar.
  • Du är en målinriktad lagspelare med fokus på affärsnytta.
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av och/eller har intresse för krav, test och utveckling.

Din profil
Vi tror att du är civilingenjör, systemvetare eller har motsvarande relevant examen. Du är intresserad av att driva din egen utveckling framåt, du är självständig och har stor social kompetens. Det är ett plus om du har konsulterfarenhet. Extra intressant är om du har haft en likande roll innan d.v.s. som teamledare/gruppchef, med en ledande roll i leveransen och gärna med budget och affärsansvar.

Du blir triggad av att kontinuerligt utveckla affären och leverera ett ständigt högt resultat. Vi vill att du har ett genuint intresse för att leda och utveckla personal. Du har förmågan att attrahera, och framförallt utveckla, människor för att möta både deras individuella samt organisationens mål. Du är kommunikativ och har därmed förmågan att anpassa dig efter mottagaren och inser vikten av att lyssna och ta in andras åsikter och perspektiv för att skapa den mest optimala lösningen. Du föredrar att se möjligheter framför hinder. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär varför flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet.

 

Vi kan erbjuda dig
Du får möjligheten att arbeta i en ledande roll och med varierande och spännande uppdrag hos någon av våra kunder samtidigt som du blir en del av utvecklingen av Business Unit Strategy South. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi kan vara stolta över. Vi erbjuder dig ett flexibelt, självständigt och omväxlande arbete där du har stor frihet att forma din egen vardag och utveckla din kompetens i en inspirerande miljö. Vi inom Sigma ITC ser väldigt positivt på framtiden och vill du haka på så är det ett bra läge nu!

 
Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Intervjuer och tillsättning sker löpande så ansök redan idag. Vid frågor vänligen kontakta Mattias Berglund, via mail: mattias.berglund@sigma.se eller via telefon: 0703-011335.

 

Connect

Follow us in social media