Juniora .net-utvecklare till Handelsbanken

Sverige - Stockholm

Om Handelsbanken:
Handelsbanken är en fullsortimentsbank med rikstäckande kontorsnät i Sverige, Storbritannien, Danmark, Finland, Norge och Nederländerna. Dessa sex länder ser banken som sina hemmamarknader. Handelsbanken grundades 1871 och har i dag drygt 11 000 medarbetare samt verksamhet i sammanlagt 24 länder. Sedan början av 1970-talet är Handelsbankens organisation starkt decentraliserad och verksamheten utgår alltid ifrån kundens behov. Detta innebär att alla affärsbeslut som rör enskilda kunders relationer med banken tas nära kunden.

Handelsbanken har nöjdare kunder än jämförbara banker, är en av de mest kostnadseffektiva börsnoterade fullsortimentsbankerna i Europa och har varje år under de senaste 42 åren haft högre lönsamhet än genomsnittet för jämförbara banker. Vi på Sigma Resources har fått förtroendet att hjälpa till med rekryteringen till Handelsbanken och vi söker nu flera juniora .net-utvecklare.

Missa inte din chans att bli en av Handelsbankens nya stjärnor – varmt välkommen med din ansökan!

Handelsbanken erbjuder:
Handelsbanken erbjuder dig ett utvecklande, varierande och kreativt arbete på ett område med mycket arbetsglädje. Du kommer att få vara med i utvecklingen av framtidens IT-stöd för försäkringsverksamheten. Hela verksamhetsområdet ger stora möjligheter att utveckla både IT och verksamhetskompetens.
Du kommer att bygga upp ett mycket brett och intressant kontaktnät internt i banken och även få en mycket bra och grundläggande kunskap inom försäkring.

Om tjänsten:
Vi söker nu till Handelsbanken fler juniora systemutvecklare till Microsoftplattformen. Eftersom systemen är under ständig vidareutveckling kommer du få arbeta med systemutveckling, delta i utredningar, uppdrag och projekt. Du kommer att jobba som utvecklare men även med den dagliga produktionen av systemet vilket innebär omväxlande arbetsuppgifter. Du kommer att delta i arbetet från analys av affärskraven till systemlösning, implementation och test/leverans. I arbetet ingår många kontakter med verksamheten, projekt och andra systemområden inom banken.

Kvalifikationer:
Som person är du driven, nyfiken, analytisk och gillar att lösa komplicerade tekniska problem. Vi tror också att du uppskattar att arbeta i team och att du gärna delar med dig av dina kunskaper. Du har också ett genuint intresse för bank- och finansmarknaden.

Kvalifikationerna som tjänsten kräver är följande: 

  • Grundläggande kunskap inom .Net-utveckling och programspråken C# och SQL
  • Eftergymnasial utbildning inom IT och systemutveckling. Högskola/Universitet/Yrkeshögskola
  • Gärna 6+ månaders arbetslivserfarenhet.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.

Det är sedan även meriterande om du:

  • Studerat matematik på högskolenivå
  • Gärna kunskap om dialogutveckling, SPA dialog (Single Page Application) JavaScript, JQuery, AJAX, CSS samt ASP.NET MVC.
  • Det är en fördel om du har tidigare kunskap om försäkring.

Intresserad av att veta mer eller av att ansöka till tjänsten?
Tycker du att tjänsten låter intressant och att den skulle passa dig? Då vill vi mer än gärna ha din ansökan! Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och intervjuer sker löpande. Det är flera tjänster som skall tillsättas.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Rebecka Ekberg på rebecka.ekberg@sigma.se alternativt 070-660 21 22.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Connect

Follow us in social media