Sigma IT Consulting SYD

Junior .Netutvecklare i Malmö

Sverige - Malmö

Är du en nyfiken och engagerad Junior Webbutvecklare inom .Net? Då är detta uppdrag något för dig!Vi expanderar och till vårt kontor i Malmö söker vi .Net. Som utvecklare blir du en del av vår konsultgruppering .Net. Vi arbetar med Sveriges största kunder som är världsledande i sitt segment. Kunderna finns inom de flesta branscher där du får vara delaktig i stora och utmanade projekt.   Du ges möjlighet att bolla idéer och utbyta kompetens med en kompetensgrupp bestående av andra duktiga och erfarna utvecklare. För dig som vill ligga i framkant erbjuds möjlighet till utbildning och certifieringar. Vi anordnar även olika sociala sammankomster och resor för sig som är intresserad, förra året var vi i Sydafrika, undrar var nästa resa går?

Din profil

Till Sigmas Inhouse-verksamhet i Malmö söker vi nu en Junior Webbutvecklare med kunskap främst i .NET (C#)men även  HTML, CSS och JavaScript/jquery, SQL Kunskaper, CMS är meriterande men inget krav. Du är i början av din karriär men kan ha även arbetat något år med .Net utveckling.

Som Junior webbutvecklare får du chansen att jobba med olika kunder i spännande projekt och lära dig deras miljöer. Som ny i karriären är detta en perfekt utmaning och möjlighet att växa in i utvecklarrollen.

Då kommunikationen med många av våra kunder sker på svenska ser vi att du behärskar svenska i både tal och skrift. Samtidigt befinner vi oss i en internationell miljö därav är engelska även ett krav

Vi erbjuder
Med grund i våra värdeord ”passion & execution” tar du dig an utmaningen att driva utvecklingen både hos våra kunder och på Sigma för att skapa en bättre morgondag. I gengäld erbjuder vi dig ett utvecklande och stimulerande jobb där du får möjligheten att fördjupa och praktisera dina kunskaper och färdigheter i spännande och varierande uppdrag. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Om Sigma IT Consulting
Sigma IT Consulting ingår i Sigma koncernen som har över 2900 medarbetare i 11 länder. Sigma är ett familjeföretag och är idag Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag som ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson. Sigma IT Consulting finns på ca 20 orter i Sverige och i ytterligare sex länder. Tillsammans är vi omkring 850 medarbetare. Genom våra olika specialistkompetenser inom IT och management effektiviserar och förnyar vi våra kunders affärsverksamhet. Sigma har bland annat  ett stort engagemang i välgörenhetsorganisationen Star For Life, vilket vi är mycket stolta över.

Kontakt
Du är varmt välkommen att kontakta Fredrik Olausson för mer information, fredrik.olausson@sigma.se alt 0709-288076. Vi söker ett antal personer. Intervjuer och rekryteringar kommer att ske löpande så ansök redan idag.

 

Connect

Follow us in social media