Sigma IT Consulting SYD

Junior Net utvecklare

Sverige - Malmö

Sigma är ett ledande konsultföretag som arbetar för att öka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar vi vårt tekniska know-how med ett brinnande intresse för att ständigt utveckla bättre lösningar. Vi är 1 700 medarbetare i elva länder.

Är du en driven nyfiken .Net utvecklare? Då är detta uppdrag något för dig.

Vi expanderar och till vårt kontor i Malmö söker vi .Net. Som utvecklare blir du en del av vår konsultgruppering .Net. Vi arbetar med Sveriges största kunder som är världsledande i sitt segment. Kunderna finns inom de flesta branscher där du får vara delaktig i stora och utmanade projekt. Du ges möjlighet att bolla idéer och utbyta kompetens med en kompetensgrupp bestående av andra duktiga och erfarna utvecklare. För dig som vill ligga i framkant erbjuds möjlighet till utbildning och certifieringar. Vi anordnar även olika sociala sammankomster och resor för sig som är intresserad, förra året var vi i Sydafrika, undrar var nästa resa går?

Din profil

Som person är Du öppen, positiv, driven och vågar ta för Dig samtidigt som du stimuleras av utmaningar.

  • Eftergymnasial utbildning inom IT
  • Goda kunskaper i .NET, C# och SQL
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift

Då du kommer att arbeta mot kunder där det kommuniceras på svenska ser vi att Du behärskar svenska i både tal och skrift. Samtidigt befinner vi oss i en internationell miljö så vi ser att Du förutom svenska även behärskar engelska.

Vi erbjuder
Med grund i våra värdeord ”passion & execution” tar du dig an utmaningen att driva utvecklingen både hos våra kunder och på Sigma för att skapa en bättre morgondag. I gengäld erbjuder vi dig ett utvecklande och stimulerande jobb där du får möjligheten att fördjupa och praktisera dina kunskaper och färdigheter i spännande och varierande uppdrag. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Om Sigma IT Consulting
Sigma IT Consulting ingår i Sigma koncernen som har över 2900 medarbetare i 11 länder. Sigma är ett familjeföretag och är idag Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag som ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson. Sigma IT Consulting finns på ca 20 orter i Sverige och i ytterligare sex länder. Tillsammans är vi omkring 850 medarbetare. Genom våra olika specialistkompetenser inom IT och management effektiviserar och förnyar vi våra kunders affärsverksamhet. Sigma har bland annat  ett stort engagemang i välgörenhetsorganisationen Star For Life, vilket vi är mycket stolta över.

Kontakt
Du är varmt välkommen att kontakta Fredrik Olausson för mer information, fredrik.olausson@sigma.se alt 0709-288076. Vi söker ett antal personer. Intervjuer och rekryteringar kommer att ske löpande så ansök redan idag.

Connect

Follow us in social media