Junior drifttekniker till Sigma

Sverige - Stockholm

Vi letar efter dig som är i början av karriären och vill arbeta som drifttekniker. Är det du? Sök idag!

Om Sigma Young Talents
Sigma Young Talents ingår i Sigma koncernen som har över 2700 medarbetare i 11 länder. Sigma är en familjeägd koncern och är idag Sveriges största privatägda IT- och teknikkonsultföretag. Det ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson.

Sigma Young Talents startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak – unga talanger inom IT. Vi hjälper både individer och företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Inom Sigma jobbar vi aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i välgörenhetsorganisationen Star For Life, vilket vi är mycket stolta över.

Om rollen:
Vi letar efter dig som är i början av karriären och har ett stort intresse för att arbeta som drifttekniker. Du är intresserad av att arbeta med drift, underhåll och övervakning med fokus på Windows servers och SQL-databaser. Du kommer att vara en viktig medlem i teamet och vara med och utveckla samt designa moderna system och lösningar.

Kvalifikationer:
Som person är du en driven, kommunikativ och lyhörd person som har lätt för att samarbeta. Du trivs i en föränderlig miljö och tar till vara på de utvecklingsmöjligheter som ges. Du tar egna initiativ och har en vilja lära dig.

  • Relevant utbildning från yrkeshögskola eller universitet.
  • Grundläggande kunskaper inom MSSQL och Windows Server.
  • Flytande i tal och skrift i såväl svenska som engelska.

Har du intresse för DevOps eller kunskaper inom Linux är det starkt meriterande.

Din ansökan
Tycker du att ovanstående låter som något för dig? Tveka då inte att ansöka redan idag!

Har du frågor om Sigma Young Talents är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Helena de Verdier på helena.deverdier@sigma.se alternativt 070-274 47 41.

Vi ser fram emot din ansökan!

Connect

Follow us in social media