Sigma IT Consulting MID

Java-utvecklare till Sigma IT Consulting

Sverige - Stockholm

Vill du vara med och bygga upp det nya R&D teamet i Stockholm?

Sigma IT Consulting växer och utökar nu med affärsområdet R&D. Vill du vara med på vår resa? Våra kunder är några av Sveriges största industrier och telekombolag. Uppdragen är både stora och komplexa vilket ger dig en möjlighet att utvecklas och utmanas. Du ges möjlighet att bolla idéer och utbyta erfarenheter samt kunskap inom våra kompetensgrupper bestående av andra duktiga och erfarna utvecklare inom Sigma. För dig som vill ligga i framkant erbjuds självklart möjlighet till utbildningar och certifieringar.

Vi anordnar även olika sociala sammankomster och resor för dig som är intresserad, förra året var vi i Sydafrika, undrar var nästa resa går?

Din profil
Som Java-utvecklare inom R&D teamet på Sigma är du en viktig tillgång till att göra våra kunder nöjda med vår leverans. Du kommer i team eller enskilt att hjälpa och påverka välkända företag att förbättra eller förnya sina system.

Vi tror att du har:

  • Flera års erfarenhet av Java EE eller Java SE.
  • Ser det som en självklarhet att arbeta enligt agila metoder
  • Svenska och Engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet inom något av följande:

  • TDD och Continuous Integration
  • Jenkins, Git, Maven eller motsvarande

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi tror därför att du är positiv och engagerad samt har en stark vilja att utvecklas. Du förmågan att snabbt ta till dig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. 

Vi erbjuder
Med grund i våra värdeord ”passion & execution” tar du dig an utmaningen att driva utvecklingen både hos våra kunder och på Sigma för att skapa en bättre morgondag. I gengäld erbjuder vi dig ett utvecklande och stimulerande jobb där du får möjligheten att fördjupa och praktisera dina kunskaper och färdigheter i spännande och varierande uppdrag. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Om Sigma IT Consulting
Sigma IT Consulting ingår i Sigma koncernen som har över 3100 medarbetare i 11 länder. Sigma är ett familjeföretag och är idag Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag som ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson. Sigma IT Consulting finns på ca 20 orter i Sverige och i ytterligare sex länder. Tillsammans är vi omkring 900 medarbetare. Genom våra olika specialistkompetenser inom IT och management effektiviserar och förnyar vi våra kunders affärsverksamhet. Sigma har bland annat  ett stort engagemang i välgörenhetsorganisationen Star For Life, vilket vi är mycket stolta över.

Kontakt
Du är varmt välkommen att kontakta Marielle Bergman för mer information, marielle.bergman@sigma.se.se alt 070-380 53 73. Vi söker ett antal personer. Intervjuer och rekryteringar kommer att ske löpande så ansök redan idag.

Connect

Follow us in social media