Sigma IT Consulting MID

Front end-utvecklare till Sigma IT Consulting

Sverige - Stockholm

Har du passion för Front end och grafisk design?  

Vi expanderar och till vårt kontor i Stockholm söker vi Front end-utvecklare. Som utvecklare blir du en del av vår konsultgruppering Development. Du kommer i team eller enskilt att producera, ändra och underhålla webbplatser och användargränssnitt hos välkända företag. Det innebär att du vistas i direkt kontakt med kunder och vi tror att du drivs av att se din design bidra till en tillfredsställande användarupplevelse. Som konsult hos oss arbetar du i varierande uppdrag ute hos kund. Vi arbetar med Sveriges största kunder inom de flesta branscher där du får vara delaktig i stora och utmanade projekt.  

Du kommer att ha en kompetensgrupp bestående av andra duktiga och erfarna utvecklare som du kan bolla idéer och utbyta kompetens med. För dig som vill ligga i framkant erbjuds möjlighet till utbildning och certifieringar. Vi anordnar även olika sociala sammankomster och resor för sig som är intresserad, i år var vi i Sydafrika, undrar var nästa resa går?

Din profil
Vi letar efter personer som har:

  • En förståelse och passion för grafisk design och utveckling
  • Några eller många års erfarenhet av att arbeta med gränssnittsprogrammering i utvecklingsprojekt med flera deltagare
  • Erfarenhet av HTML, JavaScript, CSS eller SASS,
  • Erfarenhet från något av följande: TypeScript, Bootstrap, jQuery, AngularJS, Ajax och web APi.
  • Erfarenhet av att ta fram responsiv design
  • God förståelse för användbarhet och användarupplevelse

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd med en förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. En naturlig del i rollen som konsult är att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder
Med grund i våra värdeord ”passion & execution” tar du dig an utmaningen att driva utvecklingen både hos våra kunder och på Sigma för att skapa en bättre morgondag. I gengäld erbjuder vi dig ett utvecklande och stimulerande jobb där du får möjligheten att fördjupa och praktisera dina kunskaper och färdigheter i spännande och varierande uppdrag. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Om Sigma IT Consulting
Sigma IT Consulting ingår i Sigma koncernen som har över 2900 medarbetare i 11 länder. Sigma är ett familjeföretag och är idag Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag som ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson. Sigma IT Consulting finns på ca 20 orter i Sverige och i ytterligare sex länder. Tillsammans är vi omkring 850 medarbetare. Genom våra olika specialistkompetenser inom IT och management effektiviserar och förnyar vi våra kunders affärsverksamhet. Sigma har bland annat  ett stort engagemang i välgörenhetsorganisationen Star For Life, vilket vi är mycket stolta över.


Kontakt
Du är varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Marielle Bergman för mer information, marielle.bergman@sigma.se alt 070 380 53 73. Vi söker ett antal personer. Intervjuer och rekryteringar kommer att ske löpande så ansök redan idag.

 

Sökord: Java/J2EE, EJB, REST, SOAP, gränssnittsprogrammering, Javascript, jQuery, AJax, CSS, Angular, Eclipse, IntelliJ, Maven, Subversion, GIT, Netbeans, Integration, Jenkins, Hudson, Agil utvecklingsmetodik, agilt arbetssätt, Scrum eller Kanban, HTML, JSP, JSTL, XML, AngularJS, databaser, PostgreSQL, MySQL, SQL-server, MongoDB. byggverktyg, Ant, Gradle. Full Stack developer, Backend, Frontend, Back end, Front end, interface programming, user interface programming, database, databases.

Connect

Follow us in social media