Sigma IT Consulting VÄST

Fantastiska möjligheter för Juniora utvecklare

Sverige - Göteborg

På Sigma Young Talent har vi många spännande kunder som söker juniora utvecklare till sina verksamheter. Våra kunder utvecklar framtidens IT-system och vi vågar lova att du får arbeta hos riktigt spännande kunder som junior konsult hos oss. Vi utgår ifrån vad du vill arbeta med för teknik och hur du vill utvecklas när vi matchar dig mot våra kunder. Till oss är du välkommen på en kaffe och prata vidare så hjälper vi dig att hitta ditt drömjobb!

Denna annons avser att attrahera dig som är junior och har ambition att ta nästa karriärkliv eller vill få möjlighet att utvecklas inom nya spännande områden.

Exempeltjänster

Våra uppdrag varierar i karaktär. Vi söker just nu dig som brinner för säkerhet, webbutveckling eller vill du kanske ta ditt nästa steg från utvecklare till teknisk projektledare? Vi har både längre konsultuppdrag men arbetar också med konsultrekrytering där det finns möjlighet att övergå i anställning hos kund, utifrån vad som passar din profil bäst. Under din tid som konsult hos Sigma kommer du ges möjlighet att vara med på våra konsultmöten och kompetensträffar.

Bäst koll på våra aktuella tjänster får du om du kontaktar någon av våra rekryterare via mail nedan.

Din profil

Vi söker dig som har Högskole- eller Civilingenjör med genomgående programmering eller liknande utbildning

0.5-3 års praktisk erfarenhet av programmering

Genuint intresse av problemlösning och utveckling

Gör dig väl förstådd i både svenska och engelska, tal och skrift

Ser dig själv som konsultmässig som person och tycker att våra värderingar Passion och Execution stämmer in på dig

Vad är då en Junior i Sigmas benämning?

För oss är du junior om du är studerande, nyexaminerad eller har arbetslivserfarenhet upp till två år. Observera att förutom arbetslivserfarenhet meriteras även hobbyprojekt, praktikplatser och exjobb.

Vill du veta mer om oss?

Är du intresserad av att veta mer om oss och våra möjligheter är du varmt välkommen att kontakta mig, Johanna Norman på johanna.norman@sigma.se alt 070 218 55 46. Du kan också ansöka genom att trycka på länken via www.sigmaitc.se och sök upp tjänstens titel alt. knappen ”Ansök här” nedan.

Vi på Sigma Young talent hoppas höra ifrån dig och önskar en härlig sommar!

 

Connect

Follow us in social media