C++UTVECKLARE TILL SIGMA IT CONSULTING

Sverige - Helsingborg

Vi på Sigma satsar stort inom vårt kärnområde – Sigma IT Consulting! Vi söker dig som vill vara med och göra oss till det bästa IT-konsultbolaget. Här kommer du att få jobba med sköna, kompetenta, stöttande kollegor och få möjlighet att jobba med en variation av stora och små kunder.

Vi är det stora bolaget med det lilla bolagets sammanhållning.

Sigma som arbetsgivare:

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Till ditt stöd finns kollegor som alltid ställer upp, i en organisation där arbetsglädje, kunskap och utveckling står i centrum. Dessutom belönar vi med gemensamma resor när vi uppnått våra satta mål!

Din profil

Som C/C++-utvecklare är du en viktig tillgång till att göra våra kunder nöjda med vår leverans. Du kommer i team eller enskilt att hjälpa och påverka välkända företag att förbättra eller förnya sina system. Om du dessutom har jobbat med kravhantering är det extra meriterande.

Vi tror att du har:

  • Gedigen erfarenhet av C/ C++-utveckling
  • Kunskap inom databaser/SQL
  • Ser det som en självklarhet att arbeta enligt agila metoder
  • Erfarenhet av ClearCase och ClearQuest
  • Svenska och engelska i tal och skrift

  Din bakgrund är:

  • Civilingenjörsexamen, systemvetarexamen eller annan relevant utbildning.

Egenskaper:

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi tror därför att du är positiv och engagerad samt har en stark vilja att utvecklas. Du har förmågan att snabbt ta till dig ny information och omvandla den till kreativa lösningar.

Din sociala förmåga och respekt till kollegorna gör att våra medarbetare är duktiga lagspelare med en stark vilja att dela med sig av sina kunskaper till andra. Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Expect a better tomorrow!

Vi erbjuder

Vi har en tydlig målsättning – vi ska bli det bästa IT-konsultbolaget. För att nå dit är vi mitt i en spännande tillväxtresa med tydliga ambitioner och mål. Vi ska skapa 1000 nya jobbtillfällen för IT-talanger. Är du en av dem?

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. Om du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter. Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

 

Välkommen till ett framgångsrikt konsultföretag där du är med och påverkar!

Tillsättning och urval sker löpande så vänligen skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök genom att skicka CV samt personligt brev via länken nedan. Vid frågor, kontakta rekryteringsansvarig Mattias Berglund via mail: mattias.berglund@sigma.se eller ring 0703-011335

 

Om Sigma IT Consulting

Sigma IT Consulting består av 900 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med 2900 medarbetare i elva länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

 

Connect

Follow us in social media