Sigma IT Consulting MID

Change release coordinators inom retail till Sigma IT Consulting

Sverige - Stockholm

Just nu söker vi dig som arbetar som Change release coordinator och som vill arbeta inom retail!

Vi växer med våra kunder och söker nu flera change release coordinators till en välkänd kund inom retail. Du kommer att bli en del av vår affärsenhet IT Management med placering i Stockholm. För dig som vill ligga i framkant erbjuds möjlighet till utbildning och certifieringar. Vidare satsar vi mycket på att bibehålla en stark sammanhållning genom olika sociala sammankomster och resor, i år var vi i Sydafrika, undrar var nästa resa går?

I arbetsuppgifterna ingår att:

  • Planera och samordna, testa och rulla ut globala leveranser.
  • Driva igenom och följa upp leveranser.
  • Styra och följa upp releaser av olika system
  • Facilitera workshops. 


Din profil
Vi söker dig som har:

  • Flera års dokumenterad erfarenhet som change release koordinatorer
  • En god förståelse för både verksamhet och IT. 

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd med en förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär varför flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet.

Vi erbjuder
Med grund i våra värdeord ”passion & execution” tar du dig an utmaningen att driva utvecklingen både hos våra kunder och på Sigma för att skapa en bättre morgondag. I gengäld erbjuder vi dig ett utvecklande och stimulerande jobb där du får möjligheten att fördjupa och praktisera dina kunskaper och färdigheter i spännande uppdrag. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Om Sigma IT Consulting
Sigma IT Consulting ingår i Sigma koncernen som har över 2800 medarbetare i 11 länder. Sigma är ett familjeföretag och är idag Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag som ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson. Sigma IT Consulting finns på ca 27 orter i Sverige och i ytterligare sex länder. Tillsammans är vi omkring 900 medarbetare. Genom våra olika specialistkompetenser inom IT och management effektiviserar och förnyar vi våra kunders affärsverksamhet. Sigma har bland annat  ett stort engagemang i välgörenhetsorganisationen Star For Life, vilket vi är mycket stolta över.

Kontakt
Du är varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Ellinor Erixon för mer information, ellinor.erixon@sigma.se alt 0702-14 03 34. Vi söker ett antal personer. Intervjuer och rekryteringar kommer att ske löpande så ansök redan idag.

 

Sökord: change release koordinatorer

 

 

 

Connect

Follow us in social media