Sigma IT Consulting MID

Affärsutvecklare / Business Analyst inom E-handel

Sverige - Stockholm

 

Till vårt kontor i Stockholm söker vi nu Affärsutvecklare / Business Analyst med passion och driv som vill jobba i en kreativ och framåtlutad omgivning.

Unified Commerce är en affärsenhet inom Managed Services där vi fokuserar på åtaganden primärt levererade in-house från våra lokaler i centrala Stockholm. Vi arbetar med e-handel, PIM, MDM och kundkommunikationslösningar. Vi arbetar med best of breed plattformar som inRiver PIM, Sitecore, EPi Server och Stibo Systems STEP och vi har de allra bästa kunderna som i många fall är några av Sveriges mest framgångsrika företag inom sina respektive branscher.

Som Affärsutvecklare hos oss kommer du att ges stort ansvar och möjligheter och där Du tillsammans med övriga Affärsutvecklare och kollegor driver vår enhet och våra kunders affärer till en bättre morgondag.

Du kommer att vara en viktig pusselbit i utvecklingen av våra befintliga kunders affär, leda utredningar, analyser och förstudier samt stötta projekt och säljorganisationen.

Erfarenhets – och kunskapsutbyte ser du som ett självklart led i din och dina kollegors utveckling. Du är konsult- och affärsmässig genom att du visar kunden stort engagemang och är lyhörd inför deras önskemål. Som person är du positiv, social, drivande och förtroendeingivande. 

Du har erfarenhet av affärsutveckling inom ett eller flera av våra fokusområden E-handel, CRM eller PIM/MDM. Vi vill att har förmågan att arbeta självständigt såväl som i team. Du har en högskoleexamen och har antagligen jobbat som konsult tidigare.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom Kravhantering och implementationsprojekt med tillämpnning av både vattenfall och agila metoder.

Våra uppdrag har ofta internationell karaktär varför flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. 

 

I gengäld erbjuder vi dig ett flexibelt, självständigt och omväxlande arbete där du har stor frihet att forma din egen vardag och utveckla din kompetens i en inspirerande miljö. Det är viktigt för oss på Sigma är att du vill utvecklas och ha kul på jobbet!

Välkommen till ett framgångsrikt konsultföretag där du är med och påverkar!

Tillsättning och urval sker löpande så vänligen skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök genom att skicka CV samt personligt brev via länken nedan.

 

Vi erbjuder

Vi har en tydlig målsättning – vi ska bli det bästa IT-konsultbolaget. För att nå dit är vi mitt i en spännande tillväxtresa med tydliga ambitioner och mål. Vi ska skapa 1000 nya jobbtillfällen för IT-talanger. Är du en av dem?

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. Om du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter. Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över. 

Om Sigma IT Consulting

Sigma IT Consulting består av 900 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med 2900 medarbetare i elva länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

Connect

Follow us in social media