Mobile Worklife

MWL_webb_bild

I det nya mobila arbetslivet kan du samverka och dela information där du befinner dig – på ett säkert sätt. Du ökar din effektivitet och produktivitet, samtidigt som du får mer frihet på jobbet. Det mobila arbetslivet är grunden för framtidens framgångsrika företag.

Att införa en mobil arbetsplats och ett mobilt arbetssätt är en förändringsresa. En resa som kräver strategi, ledarskap och ny inredningen – såväl fysisk som digital. Vi hjälper er gärna med strategierna, ledarskapet och den digitala inredningen. Men möblemanget överlåter vi åt andra.

NYFIKEN?

Ring Beatrice Silow – 0703 79 15 06 och boka ett möte. Det går även bra skicka e-post till beatrice.silow@sigma.se.

SÅ HÄR JOBBAR VI

Våra tjänster inom mobilt arbetsliv kan summeras i 4 områden:

MOBILANPASSAT KONTOR

I det mobilanpassade kontoret behövs digitala hjälpmedel som uppmuntrar rörligheten. Hjälpmedel som hjälper dig att boka konferensrum från din mobil (Get Me A Room), eller att boka det via en vägghängd iPad (Get the Room). Eller vad sägs om en välkomstskärm (HomeBase) som visar vilka kollegor som är på plats och tillgängliga för möten? Det är mobila prylar som underlättar arbetsdagen.

Vi erbjuder tjänsterna

  • Sigma Mobile Get Me A Room
  • Sigma Mobile Get this Room
  • Sigma Mobile HomeBase

 

RESPONSIVA WEBBLÖSNINGAR

En förutsättning för det mobila arbetssättet är att vi når informationen från olika enheter. Med responsiv webbdesign fungerar din webbplats bra i såväl telefonen som i plattan och på skärmen. Vi har gjort responsiva webblösningar för både privat och offentlig sektor, för såväl e-handelssiter som kommunhemsidor och utbildningssidor.

Vi erbjuder kompetens inom

  • Interaktionsdesign
  • Webbdesign
  • Webbutveckling

 

SÄKER DOKUMENTHANTERING OCH FILDELNING

Med säker dokumenthantering och fildelning blir projektarbetet enklare – avstånd, enheter och organisationsgränser blir inte längre något hinder för samarbetet. Det ger frihet att koncentrera sig på uppgiften istället för administrationen. Vad sägs till exempel om att kunna dela sekretessbelagda dokument via iPad?

Vi erbjuder tjänster såsom

SMP Meetings

 

STRATEGI OCH NULÄGESANALYS

Var är ni idag och vart vill ni? Arbetar ni aktivitetsbaserat och vill hitta tekniska lösningar som underlättar rörligheten? Eller står ni inför ett stort förändringsarbete? Vi hjälper er att formulera målet och staka ut vägen dit, vi hjälper er i arbetet mot en mobilare arbetsplats.

Vi erbjuder tjänster inom bland annat

  • Projektledning
  • Förändringsledning
  • Strategi
Connect

Follow us in social media