App Hostel by Sigma

AppHostel-Webb

Överblick & rätt information
Med App Hostel hittar du snabbt den information du vill få överblick över. Allt samlas på ett ställe och den ser likadan ut oavsett vilket system informationen finns i.

Standardsystem med Flexibilitet
App Hostel är en flexibel lösning som bygger på era verksamhetsobjekt och deras relationer. Den anpassar sig till ditt sätt att arbeta och dina processer. Du kan enkelt anpassa dina vyer och arbetsflöden, sätta bokmärken och dela dina vyer med kollegor via mail eller intranät.

En gemensam lösning
Både du och din kund har samma applikation och ni kan enkelt dela vyer. Ni har en kodbas och möjlighet till åtkomstkontroll för interna och externa användare.

Sann mobilitet
Du når all information när du är på språng via mobil, surfplatta och dator. Designen är responsiv och anpassar sig efter din enhet.

Kom snabbt igång
Med App Hostel sätter du snabbt upp nya tillämpningar. Arkitekturen är beprövad och har god integration mot underliggande system. Mobiliteten är i fokus från början, så det finns inget behov av separat anpassning för mobiler och det finns färdiga branschmallar som stöd för att skapa er applikation.

Vill ni veta mer?
Ta kontakt med oss så får du veta mer om alla fördelar med App Hostel och hur du snabbt kan komma igång!

Connect

Follow us in social media