Sigma COMPLEO

sigma-compleo

Sigma Compleo är ett specialistbolag inom Sigma-koncernen som hjälper kunder att bygga och förstärka upp sina IT-verksamheter genom att tillhandahålla kompetenta medarbetare inom ett flertal olika kompetensområden. Vi jobbar med både tekniknära tjänster och mer verksamhetsnära sådana. Oavsett om du har ett permanent eller temporärt behov hjälper vi till att tillhandahålla chefer och medarbetare inom bl.a systemutveckling, verksamhetsutveckling, förvaltning, projektledning, infrastruktur och drift samt användarstöd och support. Med andra ord kan vi hjälpa till med de flesta kompetenserna inom IT och teknik!

Att hjälpa våra kunder att hitta rätt kompetens är ett stort förtroende som vi får. Vi tar vårt uppdrag och vårt ansvar på fullaste allvar och levererar alltid med känsla och kvalité. Sigma Compleo möter marknaden med två huvudsakliga erbjudanden: Rekrytering och Anställningsbara konsulter.

Rekrytering

Om du har ett permanent behov av att rekrytera så vill vi gärna stå till er tjänst!
Våra rekryteringskonsulter har gedigen erfarenhet av rekrytering inom IT och teknik. Med våra väl anpassade kanaler, etablerade processer, nätverk och vår stora hängivenhet kan vi hitta precis den kandidat som du söker till din verksamhet. Vi hjälper till med hela rekryteringsprocessen, men kan också hjälpa till med delar av den – allt beroende på vilken hjälp du som kund söker.

Anställningsbara konsulter (HYRKÖP)

Om du har ett temporärt behov eller i nuläget inte riktigt vet hur långt det kan komma att bli, skulle vi rekommendera dig att hyra in en konsult från oss – och varför då inte med optionen på att kunna anställa konsulten?  Vi letar alltid upp konsulter unikt matchade utifrån era behov och anställer dem hos oss. Vill ni sedan anställa konsulten så finns alltid den möjligheten – ett flexibelt erbjudande för dig som kund.

För att se vilka lediga tjänster vi har på Sigma Compleo besök http://sigmaitc.se/karriar/karriar/

Kontakta oss så berättar vi mer!

 

Intresseformulär

Connect

Follow us in social media