Sigma Society växer!

Det går riktigt bra för Sigma Society som har utökat sitt team med ytterligare en strategisk rekrytering i form av Lotta Berlin, i rollen som Business Manager. Sigma Society är en konsultmäklare med uppdrag att hjälpa sina kunder till framgång genom att bidra med de bästa underkonsulterna på marknaden. Lotta arbetar både i Göteborgs- och Malmöregionen med flera av företagets stora kunder, och hjälper dem säkra rätt kompetens till rätt uppdrag.

Lotta kommer närmast från SWCG och har en lång och bred erfarenhet av försäljning samt affärsutveckling. På senare år har hon fokuserat på att implementera detta i den offentliga sektorn i rollen som konsultmäklare.

Så här säger Lotta om sitt nya jobb: ”Sigmas vision, mål och värderingar stämmer helt med mina, och hur jag vill arbeta. Min passion och drivkraft är att jag alltid vill lära mig mer och hjälpa till där det behövs. Jag hoppas kunna tillföra kreativitet såväl mot våra kunder som internt. Sigma Societys resa är så oerhört spännande och inspirerande. Att jag får vara en del av den är både en ära och en uppgift som jag tar på allra största allvar.”

Jeanette Rumenius, Managing Director på Sigma Society tillägger:

” Vi är så oerhört glada och stolta att Lotta har börjat hos oss. Vi har de bästa, de mest passionerade och handlingskraftiga medarbetarna och det är otroligt roligt att Lotta nu är en av oss.”

För mer information

Jeanette Rumenius, Managing Director, Sigma Society AB
Telefon: 0702 899627
E-post: jeanette.rumenius@sigma.se

Jenny Sander, Business Unit Manager, Sigma Society Väst & Syd
Telefon: 0706 6358788
E-post: jenny.sander@sigma.se

Sigma är ett ledande konsultföretag som arbetar för att öka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombineras teknisk know-how med ett brinnande intresse för att ständigt utveckla bättre lösningar. Sigma har ca 3200 medarbetare i elva länder.

Dotterbolaget Sigma Society är en konsultmäklare som specialiserat sig på att hitta de mest kvalificerade underkonsulterna för kundernas uppdrag. Sigma Society startade 2014 och företaget har redan över 5000 partnerföretag och bemanningsföretag i sitt nätverk och når ut till över 28 000 konsulter.

Connect

Follow us in social media