​Fredrik Hallonsten – ny försäljningschef

Ya4i9zrEKPOWum7yvXx0.jpeg

Fredrik Hallonsten är ny försäljningschef på Sigma IT Consulting. Han kommer närmast från CBG Konsult & Information där han varit såväl försäljnings- och marknadschef som VD i dotterbolag.

– Vi är mycket glada att Fredrik valt att fortsätta sin karriär hos oss på Sigma. Vi är i en intensiv tillväxtfas och behöver stärka vår säljorganisation. Här kommer Fredriks mångåriga erfarenhet från försäljning och informationshantering väl till sin rätt, säger Dan Jonsson, regionchef för Sigma ITC Väst.

– Med de ambitioner och den kunskap som finns inom Sigma IT Consulting har vi goda förutsättningar att leverera riktigt bra tjänster och lösningar till våra kunder. Att komma in och börja jobba med teamet i detta läge känns mycket inspirerande. Koncernens vision Expect a better tomorrow är spännande och jag ser fram emot att få vara med att uppfylla den, säger Fredrik Hallonsten.

Sigma har ambitionen att öka tillväxten och realisera fler strategiska åtaganden. Rekryteringen av Fredrik Hallonsten är därför en viktig resurs för att förstärka företagets försäljningsteam.

– Sigmas styrkor finns i vårt breda erbjudande, våra konsulters kunskaper, erfarenheter och engagemang. Detta skapar en unik ställning i branschen, säger Dan Jonsson.

Sigma IT Consulting består av 900 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Connect

Follow us in social media