Vår värdegrund

Sigma IT Consulting finns på ca 20 orter i Sverige och i ytterligare sju länder. Tillsammans är vi omkring 900 medarbetare som genom våra olika specialistkompetenser inom IT och management effektiviserar och förnyar våra kunders affärsverksamhet.

VÅR VISION

Tänk vad människor kan göra. Människor med stora och annorlunda idéer. Det är just detta som motiverar oss inom Sigma, att ge handlingskraft åt visionerna och forma den morgondag vi går till mötes. På Sigma drivs vi av att göra skillnad för våra kunder och vår omvärld.

Expect a better tomorrow

Så gör vi morgondagen bättre för våra kunder
Genom att erbjuda dem konkurrenskraftiga, innovativa och effektiva IT-lösningar som kommer att förbättra verksamhet idag och imorgon.

Så gör vi morgondagen bättre för våra medarbetare
Genom att skapa och vårda en engagerad kultur där människor kan växa och göra skillnad – varje dag.

Så gör vi morgondagen bättre för vår omvärld
Genom att ta socialt och miljömässigt ansvar och bidra med hållbara lösningar för vårt gemensamma samhälle.

VÅRA KÄRNVÄRDEN

Passion & Execution

Vi har ett gediget tekniskt kunnande och vi älskar att göra affärer. Vi gör skillnad genom vårt engagemang. Vi är proaktiva och hittar nya lösningar. Det är vad vi gör som räknas – inte vad vi säger. Vi känner stort engagemang för vårt företag. Kraften i detta blir ännu större tack vare vårt samarbete inom hela Sigmagruppen. Vi kännetecknas av att vi bryr oss om varandra, våra kunder och vår omvärld. Kort sagt, vi har passion för det vi gör och vi är handlingskraftiga.

Det är genom ”passion and execution” som Sigma gör skillnad.

Connect

Follow us in social media