Sigma på inRivers event PIMpoint 6-7 april

Sigma fortsätter satsningen på PIM! Den 6-7 April anordnar inRiver sitt årliga event PIMpoint. I år är det i Köpenhamn och Sigma, som utsågs till Partner of the Year 2016, kommer självklart närvara med Unified Commerce by Sigma.
Sigma är Skandinaviens mest erfarna experter på PIM. På eventet presenterar vi 3D som tillägg till inRiver PIM och Dustin presenterar vår lösning för Golden Record.

Sigma fortsätter satsningen på PIM! Den 6-7 April anordnar inRiver sitt årliga event PIMpoint. I år är det i Köpenhamn och Sigma, som utsågs till Partner of the Year 2016, kommer självklart närvara med Unified Commerce by Sigma.

Sigma är Skandinaviens mest erfarna experter på PIM. Genom vår bredd kan vi ta ett ansvar som sträcker sig långt bortom PIM, för vi vet att moderna affärer kräver integrerade system och processer. Våra specialister har mångårig erfarenhet av affärsutveckling, strategier, implementationer, processer och förvaltning.

Vad är PIM?

PIM innebär kortfattat en central hantering av produktinformation, till exempel bilder, säljande texter och metadata. Med PIM hanteras informationen i ett centralt system och ändringar överförs i realtid och på rätt språk till berörda kanaler: e-handel, webb, katalog, mobila kanaler, med flera.

Sigma erbjuder mer än standardfunktioner

PIM+ är vårt erbjudande bortom de standardfunktioner som finns i exempelvis inRiver, funktioner som kräver en bredare kunskap och där expertkompetens i närliggande system och processer är en förutsättning.

  • PIM+ Golden Record

Ett Golden Record, man skulle kunna kalla det ett master-produktkort, skapas genom att kombinera flera datakällor till en huvuddatakälla för produktinformationen för en vara. Genom att använda ett Golden Record minskar tidsåtgång och kostnader.

  • PIM+ 3D

Sigma erbjuder 3D som ett tillägg till standad-PIM. Vi adderar 3D-information till din normala produktinformation och effekten blir slående när kunden kan se produkten i 3D samt rotera den 360 grader.

  • PIM+ Crowdsourcing

Låt dina kunder engagera sig i ditt varumärke och låt dem hjälpa till med översättningar och produktbeskrivningar. Ger sänkta kostnader, snabbare time to market, ökad kundlojalitet, ökad kvalitet i produktinformationen och dessutom insikt i hur dina kunder använder dina produkter.

  • PRODAT

Skapa kundanpassade och säljande PRODAT-filer till dina B2B-e-handelskunder med en enkel export. PRODAT ger korrekt säljande data.

Läs mer om Sigmas PIM-erbjudande.

Läs mer om eventet PIMpoint.

Vi ses i vår monter i Øksnehallen i Köpenhamn!

Välkommen!

Har du några frågor är du välkommen att kontakta

Henrik Skinstad

henrik.skinstad@sigma.se

0733-207 343

Connect

Follow us in social media