Sigma på Campusmässan 8-9 feb i Örebro

x1aAjcgCGpn39MbkLluY.jpeg Sigma ställer ut på Campusmässan i Örebro 8-9 feb för att leta framtidens talanger! Vi bjuder också på en mingel- och spelkväll för studenter och föreläsningar på tema Internet of Things samt satsningar på kvinnor i IT-branschen.

Sigma deltar med en monter på Campusmässan i Örebro 8-9 feb. Vi berättar om framtidens hetaste områden och vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda, samt vårt engagemang för att skapa en bättre morgondag med hjälp av IT.

Vi bjuder också på en mingel- och spelkväll för studenter på vårt kontor den 7 feb där du kan testa dina programmerings- och spelfärdigheter eller bara träffa oss och äta gott. Den 8 feb håller vi en föreläsning om Internet of Things där vi berättar om hur vi revolutionerar arbetet med underhåll av maskiner och annan industriell utrustning med hjälp av uppkopplade sensorer. Den 9 feb får vi höra en personlig berättelse från en framgångsrik kvinna i IT-branschen; Beatrice Silow, kommunikations- och kulturchef på Sigma IT Consulting. Beatrice berättar även om de initiativ Sigma tar för att få fler tjejer att se IT-branschen som framtidens naturliga karriärval. Vi stöttar Pink Programming och driver nätverket Sigma Smart Women Society liksom ett kvinnligt mentorprogram i Örebro.

Läs mer om vårt deltagande och anmäl dig på

sigmaitc.se/campusmassan

Connect

Follow us in social media