Young Talents till Volvo Car Retail Solutions

rekryteringsevent_young_talent_660px

Vill du vara med och forma framtidens bilhandel?

Kom till ett rekryteringsevent på vårt härliga kontor på Lindholmen, lär känna oss och få information om vårt nya Young Developer Program som vi genomför i samarbete med Sigma Young Talent.

Volvo Car Retail Solutions (VCRS) är ett produktbolag inom Volvo Cars som tar fram systemlösningar för Volvohandeln. Just nu växer vi mycket då vi både tar fram många nya, innovativa lösningar och samtidigt expanderar globalt.

Vill du vara med och forma framtidens bilhandel? Ser du en framtid som fullstack-utvecklare (frontend, backend, databas) inom .NET-plattformen (C#) eller är du intresserad av Java? Då vill vi träffa dig den 5 april! Vi söker dig som är i början av din karriär. Kanske läser du sista terminen eller har precis börjat jobba.

Tio unga, teknikintresserade utvecklare får chansen att under sju månader få en fantastisk start på sin karriär som systemutvecklare. Du kommer att arbeta i ett Scrumteam tillsammans med seniora utvecklare och få en mentor som coachar och hjälper dig. Vi kommer lära dig mycket om våra system, vår arkitektur och parallellt även erbjuda utbildning inom bl a .Net.

Vårt Young Developer Program pågår under sju månader med start i sommar. Under denna tid är du konsult på Sigma Young Talent och därefter finns mycket goda förutsättningar till anställning hos oss på VCRS.

Anmäl dig redan idag. Antal platser till eventet är begränsade!

NÄR: Onsdagen den 5 april, 17.30–19.00
VAR: Valdemar Noréns gata 3, Lindholmen (VCRS kontor)
HUR: Anmälan skickas till johanna.norman@sigma.se senast den 3 april

Vi bjuder på något gott att äta och dricka och ser fram emot att träffa dig!

 

Alla frågor kring ansökan till programmet eller övriga frågor hanteras av Sigma Young Talent. Kan du inte komma på rekryteringseventet men ändå är intresserad av programmet är du varmt välkommen att höra av dig till Sigma Young Talent (johanna.norman@sigma.se).

Connect

Follow us in social media