Sigmas inspirationsdag 27 januari

Inspdag_Data_Science_inbjudan_HEADER_komp

Data science skapar nya marknader

Big data, advanced analytics, data driven strategy, data lakes, customer insights.

Buzzorden haglar och det är svårt att få överblick. Men hur ser det ut när data blir den viktigaste pusselbiten för att förstå våra kunder, skapa värde för dem och bygga nya arbetssätt, på riktigt?

IT har gått från att vara en kostnad och en administrativ funktion till att vara den viktigaste delen av företag och organisationers innovation av sin framtid. Hur organiserar sig ett företag för datadriven produktinnovation? Hur kan man med hjälp av stora datamängder fatta framgångsrika verksamhetsbeslut? På vilket sätt skapar visualiseringsverktyg affärsvärde? Kan en smart chattbot interagera och hjälpa oss i en kundtjänst? Det är exempel på frågeställningar som företag idag ställs inför som vi under dagen kommer belysa.

Missa inte den unika möjligheten att under samma dag få lyssna till talare från framgångsrika företag som Volvo Cars, Recorded Future, IPsoft, Spotify, Avinode med flera, när de berättar om sina framsteg, utmaningar och världsledande innovationer.

Välkommen till en inspirationsdag med praktiska exempel på hur utvecklingen kring data science är den starkaste drivkraften i de disruptiva förändringar vi står mitt i och hur den blir kärnan i affären.

 

När: 27 januari 2017, kl 08.00-13.00, inkl lunch
Var: Lindholmen Science Park, Conference Center, Göteborg

Eventet är kostnadsfritt för Sigmakunder och speciellt inbjudna gäster (no-show avgift 500 kr)
För övriga är priset 990 kr per person.

OBS! Antalet platser är begränsade och först till kvarn gäller.

ANMÄL DIG HÄR

Connect

Follow us in social media