Sigma Energy Summit 24 maj

summit-final

Välkommen till årets upplaga av Sigma Energy Summit

Att digitaliseringen inte bara är en trend kan vi med stor sannolikhet säga. Digitaliseringen pågår globalt med bl.a. Tyskland i spetsen.

Svenska regeringen har gett Vinnova ett nytt uppdrag som ska sätta ytterligare fart på digitaliseringen av svensk industri inom många områden. Man tror att digitalisering kan öka produktiviteten, men också bidra till att effektivisera vår energi- och resursförbrukning.

Elkraftbranschens intresseorganisation har tidigare pratat om:

  • Smarta och uppkopplade elnät möjliggör decentralisering av energisektorn och integration av stor andel förnybar elproduktion.
  • Flexibla användare och nya konsumtionsmönster effektiviseras med hjälp av automatisering, styrning och datahantering, samt att det krävs en stor omställning för att hantera möjligheterna.
  • Nya affärsmodeller, ny kompetens och ny teknik behövs nu i energibranschen där IT- och kommunikation är ett viktigt huvudområde.

 

Dagen kommer att fokusera på ett antal utmaningar och möjligheter i din bransch samt hur de påverkar dig.

På agendan står trendspaningar och keynote speakers, som kommer att tala om några av de hetaste ämnena.

När: 24 maj, öppet mellan 09:00-16:00 (dagens agenda sträcker sig mellan 09:30-16:00)
Var: Sigma IT Consulting, Valhallavägen 117 G, Stockholm

 

Välkommen till en fullspäckad dag med massor av nyttig information, inspiration samt möjligheter till många möten och samtal kring den framtid som redan är här.

Anmäl dig senast 19 maj.
Antalet platser är begränsade och först till kvarn gäller.

ANMÄL DIG HÄR

Connect

Follow us in social media