Sigmas inspirationsdag 28 april i Stockholm

inspdag_data_science_inbjudan_header_sthlm

Data science skapar nya marknader

Big data, advanced analytics, data driven strategy, data lakes, customer insights.

Buzzorden haglar och det är svårt att få överblick. Men hur ser det ut när data blir den viktigaste pusselbiten för att förstå våra kunder, skapa värde för dem och bygga nya arbetssätt, på riktigt?

IT har gått från att vara en kostnad och en administrativ funktion till att vara den viktigaste delen av företags och organisationers innovation av sin framtid. Hur organiserar sig ett företag för datadriven produktinnovation? Hur kan man med hjälp av stora datamängder fatta framgångsrika verksamhetsbeslut? På vilket sätt skapar visualiseringsverktyg affärsvärde? Kan en smart chattbot interagera och hjälpa till i en kundtjänst? Det är exempel på frågeställningar som företag idag ställs inför som vi under dagen kommer belysa.

Missa inte den unika möjligheten att under samma dag få lyssna till talare från följande framgångsrika företag; Recorded Future, IPsoft och Stena AB när de berättar om sina framsteg, utmaningar och världsledande innovationer. Dessutom – Sigma Connectivity, som nyligen utsågs till Developer of the year på Swedish Mobile Awards, bjuder på en spännande spaning om framtidens nätverk som kan förhandla och fatta egna beslut.

Välkommen till en inspirationsdag med praktiska exempel på hur utvecklingen kring data science är den starkaste drivkraften i de disruptiva förändringar vi står mitt i och hur den blir kärnan i affären.

 

När: 28 april 2017, kl 08.00-13.00, inkl lunch
Var: Valhallavägen 117G, Stockholm

Eventet är kostnadsfritt för Sigmakunder och speciellt inbjudna gäster (no-show avgift 500 kr)
För övriga är priset 990 kr per person.

OBS! Antalet platser är begränsade och först till kvarn gäller.

ANMÄL DIG HÄR

Connect

Follow us in social media